Naša webstranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja naše stranice prihvatate upotrebu kolačića.

Plaćanje, isporuka

NAČIN PLAĆANJA

Prilikom plaćanje u maloprodajnom objektu:

 -Gotovinom
 -Virmanom

 -Platnom karticom

Prilikom kupovine preko naše internet prodavnice možete odabrati jedan od navedenih načina plaćanja:

 

 - Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa porudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke.
Plaćanje se vrši u gotovom novcu, na ruke kuriru koji Vam donosi pošiljku.

- Uplatnicom na šalteru ili preko e-bankinga (Uskoro!)

Plaćanje uplatnicom na šalteru ili plaćanje preke e-bankinga podrazumeva da nakon poručivanja i elektronske ili telefonske potvrde Vaše porudžbine, uplatite iznos sa predračuna (koji dobijate email-om) putem opšte uplatnice na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke, ili direktnom uplatom na račun Kuća Delova doo uz obavezno navođenje broja porudžbine u polju poziv na broj u slučaju plaćanja e-bankingom. Ukoliko kupujete kao pravno lice (firma), popunjava “nalog za prenos”.
Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila, neposredno nakon potvrde porudžbine. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa porudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku.

MOLIMO VAS DA NE UPLAĆUJETE NA ŠALTERIMA ILI E-BANKING-om DOK VAM USMENO ILI PISMENO (putem e-maila) NE POTVRDIMO DA NA STANJU IMAMO ŽELJENE ARTIKLE!

NAČIN ISPORUKE

Proizvode koje ste poručili preko naše internet prodavnice dostavljamo kurirskom službom na celoj teritoriji Republike Srbije. Roba koju ste poručili, stići će na Vašu adresu u roku od 3-5 radnih dana (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog lagera i adrese isporuke. Roba se šalje putem kuriske službe AKS express kurir.

Roba poručena radnim danima, obrađuje se istog ili narednog radnog dana i priprema za isporuku. U slučaju da ima nekih neslaganja u količinama koju ste tražili, kontaktiraćemo vas.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 8 do 17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.
Prilikom preuzimanja pošiljke, potrebno je da vizuelno pregledate paket, da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja.
Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno preuzmite pošiljku, izvršite plaćanje pouzećem, izuzev u slučaju da ste pošiljku platili preko uplatnice.

Napomena: Sve cene na sajtu su informativnog karaktera, zbog trenutašnje situacije na tržištu. Cene se menjaju svakim danom. U slučaju da se cena naručenog artikla menja, pri obrade narudžbenice bićete obavešteni. Hvala na razumevanju!