Portabl vazdušni kompresori

  • Trocilindrični motor Deutz 2011 i Kubot
  • Smanjena potrošnja goriva
  • Spoljašnji delovi napravljeni od pocinkovannog čelika
  • Ispunjavaju evropske standarde

Vreme isporuke: na upit.

Pitanja o detaljima isporuke možete dobiti pozivom na broj telefona +38124 524808; +38124 670 240

Kategorija:

Opis

Portabl vazdušni kompresori

Kompletan asortiman  je dizajniran da postigne najveća zadovljstva kupaca.

Obuhvata modele XAS 37, XAS 47, sa motorom Kubota i XAHS 37, XAS 47, XAS 57, XA(T)S 67, XAS 77, XAS 97, serije 7 sa Deutz motorom su spektar jednoosovinskih uljem ubrizgavani vijačni kompresori. Pogonjeni trocilindričnim motorom Kubota D905 i D1105 ili dvocilindričnim ili trocilindrčnim motorom Deutz 2011, serija 7 će pružiti pouzdan izvor komprimovanog vazduha za pogon pneumatskih alata uključujući sekačice, udarne čekiće, brusilice i rad sa udarnim maljevim.

Dizajnirani za životnu sredinu 

Svi kompresori Serije 7 ispunjavaju trenutne evropske i američke zakonske uslove koji se odnose na radne sredine i propise o bezbednosti emisiji izduvnih gasova i buke. Motori Kubota D905, D1105 i Deutz 2011 upotpunosti su u skladu sa COM III i Tier II propisima emisije izduvnih gasova.

Svi modeli su u skladu sa direktivom 2000/14/EC otvorenom nivou buke Stage II.

Portabl vazdušni kompresori su u skladu sa Sistemom menadžmenta zaštitne sredine, njihov dizajn i način proizvodnje ispunjavaju standarde ISO 14001.

Opcije portabl vazdušnog kompresora

Modeli XAS 47,67  i 97 mogu da budu sa integrisanim generatorom. U rasponu 6,5 ili 12kVA, generator može biti opremljen sa automatskim sistemom kontrole koji će kontinuirano pratiti potrošnju snage. Sistem će prilagoditi brzinu motora sa zahtevom za napajanjem, uštedom goriva i smanjenjem emisije gasova.

Podmazivač

Svi modeli koji rade na 7 bara su obezbeđeni sa 1 litarskom mazalicom. Protok ulja za podmazivanje može da se kontroliše od strane ručice na strani mazalice. Indikator nivoa predviđen je da spreči pokretanje bez podmazivanja ulja.

Namotavanje creva

Modeli serije 7 mogu da se isporučuju sa bubnjem za namotavanje creva kapaciteta 20m. Proizveden od otpornog polietilena, isporučuje se sa 3/4″ armiranim crevom. Crevom se može rukovati diretkno iz kotura.

Poboljšano opsluživanje

Pomerljivi bočni paneli, prednja i zadnja zaštita kao nadstrešnica poduprta sa dva gasna podupirača pružaju brz i lak pristup servisim mestima. Svi oklopni delovi su napravljeni od pocinkovanog čeličnog lima koji su otporni na koroziju.

Niskooperativni troškovi , viskoka ušteda goriva

Potpuno automatski regulator promene broja obrtaja motora obezbeđuje smanjenu potrošnju snage i goriva. U kombinaciji sa rezervoarom goriva, visokog kapaciteta, serija 7 vam omogućava da radite kompletnu smenu bez dosipanja goriva.

Detaljnije informacije možete naći na ovom linku XA(T,H)S 37-97