Atlas Copco vazdušni kompresori

  • Upotreba u svim vremenskim uslovima -25 do + 50 stepeni celzijusa
  • Mali gababarit i lagan
  • COM 2 ili COM3 kompatibilan motor

Vreme isporuke: na upit.

Pitanja o detaljima isporuke možete dobiti pozivom na broj telefona +38124 524808; +38124 670 240

Kategorija:

Opis

Atlas Copco vazdušni kompresori

Atlas Copco vazdušni kompresori XA(T,H,V)S 146-186 specijalno dizajnirani za rad u teškim uslovima poput renoviranja u industriji (peskarenja) i kamenolomima. Oni mogu  da pomognu u instaliranju optičkih kablova ili se mogu kombinovati sa kombinacijama pneumatskih alata, kao što su bušilice za kamen, pneumatski čekići. Odlične performanse prilikom rada na visokim i niskim temperaturama kao i visokim nadmorsim visinama. Četiri varijante pritiska čine ove jedinice pogodne za skoro svaku primenu Atlas Copco-vih prenosin vazdušnih kompresora.

Atlas Copco vazdušni kompresori imaju reputaciju za pouzdanost i efikasnost. Robusna konstrukcija može da izdrži grub tretman i ima dug vek trajanja. Vrlo efikasan vijačni element je uparen sa COM 2 i COM3 kompatibilnim dizel motorom oji obezbeđuje niske operativne troškove i viskoku vrednost preprodaje.

Atlas Copco vazdušni kompresori upotpunosti  implementiraju sistem upravljanja kvalitetom  i upravljanje životnom okolinom i proizvodnja tih jedinica ispunjava zahteve ISO 9001 i ISO 14001.